Quintana Doctors Dermatòlegs - Fotorejoveniment

Quintana Doctors
Quintana Doctors

Fotorejovenimen

En que consisteix el tractament fotorejoveniment IPL Facial™?
El Fotorejoveniment IPL Facial™ és un nou tractament mitjançant impulsos de llum intensa que millora eficaçment els signes visibles de l'envelliment cutani. Aquest tractament ha estat desenvolupat per experts dermatòlegs a tot el món, i ha tingut una gran acceptació per part del públic. El Fotorejoveniment IPL Facial™ utilitza un sofisticat equipament per realitzar una sèrie de sessions amb un interval de tres a quatre setmanes. És un procediment ambulatori amb mínimes molèsties i sense cap període de recuperació.
 
Quina tecnologia es fa servir?
Una exclusiva tecnologia patentada de Llum Intensa per Impulsos (lntense Pulsed Light IPL™ - Lumenis) aporta delicadament a la pell una llum especial, altament controlada. Se seleccionen uns estàndards de tractament que es podran ajustar d'acord amb les característiques de la vostra pell.
 
A qui va dirigit aquest tractament?
Les persones que se'n poden beneficiar són aquelles que pateixen d'enrogiment a la cara, i que tenen petites venes i taques a la pell produïdes pel sol. La rosàcia, els porus dilatats i les arrugues fines també milloren de manera ostensible. A més, notareu durant els tractaments una millora en el to de la pell, que adopta una aparença més llisa i juvenil.


"Pot utilitzar-se com a tractament únic o com a tractament complementari a d'altres procediments estètics, com la cirurgia de lífting facial".
 
Poden tractor-se també les mans, el coll i l'escot?
El tractament IPL Facial es pot aplicar a qualsevol part del cos. Aquest tractament és especialment eficaç a la cara, el coll, l'escot i el dors de les mans.

Quintana Doctors
Quintana Doctors
Quintana Doctors
Quintana Doctors
Quintana Doctors

Compartir