• Quintana Doctors banner 1
  • Quintana Doctors banner 2
  • Quintana Doctors banner 3
  • Quintana Doctors banner 4

Quintana Doctors Dermatòlegs ​- Depilació làser diode

Depilació làser diode

Existeix una solució millor per eliminar el pèl no desitjat

Potser et sorprengui saber que virtualment tot el teu cos està cobert de pèl. La majoria és molt fi i clar, resulta invisible a simple vista.

Però quan el borrissol es fa més fosc i gruixut es torna visible en zones en què no resulta estètic. I aquest pot ser el moment de considerar la fotodepilació

Comprenent la fotodepilació

En el passat, els mètodes per eliminar el borrissol no desitjat incloïen la depilació, afaitat, cera, electròlisi o depilatoris químics. Alguns d’aquests mètodes són dolorosos. D’altres són bruts. I tots són només temporals.

La depilació làser és una solució més eficaç. LightSheer DUET d’alta velocitat utilitza l’última generació de làser de diodes amb tecnologia vacuum per eliminar el borrissol no desitjat, amb més velocitat i confort que amb

Sobre el tractament LightSheer DUET

LightSheer DUET produeix un feix més ampli de llum altament concentrada. La llum emesa és absorbida pel pigment localitzat en els fol·licles pilosos. Durant el procediment, s’emeten polsos làser d’una fracció de segon, permetent al cabell absorbir la llum i escalfar-se. A mesura que s’escalfa, el bulb resulta danyat, de manera que s’obstaculitza de manera significativa la capacitat de tornar a créixer. Gràcies al gran tamany de l’espot, el procés tracta nombrosos fol·licles pilosos simultàniament, fent que el tractament sigui molt més ràpid que les alternatives tradicionals de depilació làser.

LightSheer DUET presenta dues opcions de manípul en funció de les necessitats de cada moment. El manípul de High Speed LightSheer utilitza tecnologia vacuum en combinació amb la llum de diode làser per aconseguir un tractament ràpid i còmode de grans superfícies. Una esquena o unes cames ara es poden tractar només en 15 o 20 minuts, sense necessitat de cremes tòpiques anestèsiques. LightSheer DUET també compta amb el manípul amb refrigeració Chilltip ® per àrees més petites. LightSheer DUET permet personalitzar el tractament per a cada tipus de cabell, de pell i d’estil de vida.

Qué pots tu esperar?

La depilació làser requereix diverses sessions. Això és degut a que el làser funciona millor quan el pèl està en una etapa primerenca de creixement (fase anàgena), i tots els pèls no estan en aquesta fase a la vegada.

L’aparença de la zona tractada immediatament després del tractament pot variar de pacient a pacient, depenent de l’extensió del procediment i el tipus de pell. Els efectes secundaris són rars i, si ocorren, solen ser d’escassa importància. Poden incloure enrogiment i inflor al voltant del fol·licle pilós, que són, de fet, els resultats clínics positius i indiquen que el fol·licle ha respost al tractament. La majoria de les persones tornen a les seves activitats normals immediatament.

Tractaments més ràpids