• Quintana Doctors banner 1
  • Quintana Doctors banner 2
  • Quintana Doctors banner 3
  • Quintana Doctors banner 4

Quintana Doctors Dermatòlegs ​- Fotorejoveniment

Fotorejoveniment

En nuestra consultoría de Girona, Quintana Doctors, realizamos el tratamiento de fotorejuvenecimiento de forma profesional y totalmente especializada.

En que consisteix el tractament fotorejoveniment IPL Facial™?

El fotorejoveniment IPL Facial™ és un nou tractament mitjançant impulsos de llum intensa que millora eficaçment els signes visibles de l'envelliment cutani. Aquest tractament ha estat desenvolupat per experts dermatòlegs a tot el món, i ha tingut una gran acceptació per part del públic. El fotorejoveniment IPL Facial™ utilitza un sofisticat equipament per realitzar una sèrie de sessions amb un interval de tres a quatre setmanes. És un procediment ambulatori amb mínimes molèsties i sense cap període de recuperació.

Quina tecnologia es fa servir?

Una exclusiva tecnologia patentada de Llum Intensa per Impulsos (lntense Pulsed Light IPL™ - Lumenis) aporta delicadament a la pell una llum especial, altament controlada. Se seleccionen uns estàndards de tractament que es podran ajustar d'acord amb les característiques de la vostra pell.

A qui va dirigit aquest tractament?

Les persones que se'n poden beneficiar són aquelles que pateixen d'enrogiment a la cara, i que tenen petites venes i taques a la pell produïdes pel sol. La rosàcia, els porus dilatats i les arrugues fines també milloren de manera ostensible. A més, notareu durant els tractaments una millora en el to de la pell, que adopta una aparença més llisa i juvenil.

"Pot utilitzar-se com a tractament únic o com a tractament complementari a d'altres procediments estètics, com la cirurgia de lífting facial".

Poden tractor-se també les mans, el coll i l'escot?

El tractament IPL Facial es pot aplicar a qualsevol part del cos. Aquest tractament és especialment eficaç a la cara, el coll, l'escot i el dors de les mans.

Tractaments que no requereixen baixa ni recupeció.